O nama

NAŠA BOROVNICA

,,Naša borovnica,, do.o.o. je porodično preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom ploda , prodajom sadnica borovnice i sadnica drugih voćnih vrsta. Bavimo se prodajom treseta i supstrata neophodnih pri sadnji, saksija, vreća i ostalog repro materijala. Pored navedenog pružamo podršku pri podizanju zasada borovnice.

Zasad borovnica u Starom Martincu nastao je 2015. godine. Imali smo želju da živimo na selu, da posadimo nekoliko voćki i uživamo u prirodi. Nekoliko sadnica borovnica je preraslo u voćnjak koji je postao naša svakodnevnica kojoj pristupamo sa mnogo ljubavi, truda i rada, uz konstantno učenje i usavršavanje.

Suočeni sa novim iskustvom, voćnom kulturom koja je veoma rijetka na našim prostorima,nailazili smo na veliki broj izazova, bolje reći problema, od kvaliteta zemljišta, nedostatka vode, pa sve do zaraženog sadnog materijala koji smo odstranili i krenuli sa novim zasadom. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka i profesora čije smo instrukcije slušali stvorili smo zasad od 1500 sadnica koji je primjer uspješnog zasada.

Sve nas je to dovelo do toga da smo danas preduzeće pod nazivom ,, Naša borovnica,, d.o.o koje se bavi proizvodnjom i prodajom ploda, prodajom sadnica borovnice i sadnica drugih voćnih vrsta, prodajom treseta i supstrata neophodnih pri sadnji, saksija, vreća i ostalog repro materijala. Bavimo se i pružanjem podrške pri podizanju zasada. Uzgajamo borovnicu sorti Duke, Bluecrope i Chendler .